.

.

Monday, April 27, 2015

УЧЕСТВО НА ВТОРИОТ РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

Под менторство на наставничката Анета Божиновска, учениците од ООУ „Тихомир Милошевски“ учествуваа на вториот регионален натпревар по Биологија оддржан на 25.04.2015. 
Учениците ги постигнаа следните резултати:
  1. Ангела Андревска, VII 2ро место
  2. Јелена Стојмановиќ VII 3то место
  3. Дајана Крстеска VII и Тамара Конева  3то место
  4. Емилија Василевска VII 3то место
  5. Ива Панчевска VII 3то место
  6. Матеја Стојановиќ  VIII - пофалница
  7. Ивона Спировска VII- пофалница
  8. Матеј Миновски VII - пофалница 

No comments:

Post a Comment